5 favoritværktøjer der gør hverdagen nemmere

Værktøjer kan give dig mere tid. Det er næsten uundgåeligt ikke at gøre brug af forskellige værktøjer. Jeg elsker værktøjer, der gør mit arbejde nemmere. De skal være nemme at gå til, så jeg ikke skal bruge for megen tid på at sætte mig ind i, hvordan de virker. Her får du 5 favoritværktøjer der gør hverdagen nemmere.

 

1. SEOquake

SEOquake bruger jeg til hurtigt at tjekke min egen og andres hjemmesider. Der findes mange tilsvarende værktøjer, men dette værktøj har jeg bare haft mest glæde af indtil videre.

SEOquake


2. Woorank

Woorank er et super godt supplement til SEOquake. Her får du lidt mere information og forklaringer. Bemærk, at du kun kan få en gratis rapport pr. uge.

Woorank


3. Buffer

Deler du mange artikler på nettet, kender du sikkert allerede Buffer. Buffer er et fantastisk værktøj til at dele artikler med på flere sociale medier på samme tid. Nogle gange falder du over flere artikler, som du ønske rat dele. I stedet for at bombardere dine followers med alle artikler på en gang, kan du føje dem til din bufferapp og dele dem med et passende tidsinterval.

Buffer


4. Audiense (Tidligere SocialBro)

Audiense giver dig overblik over dine mange followers på Twitter. Du kan fx se, hvem der lige er begyndt at følge dig, og hvem der lige er holdt op med at følge dig. Audiense er et meget fint Twitter værktøj, som jeg kun kan anbefale alle Twitter brugere. Du kan bruge Audiense sammen med Buffer.

Audiense


5. Adobe Photoshop Elements

Hvis du ikke allerede har et billedbehandlingsprogram, kan jeg varmt anbefale at vælge Photoshop Elements. Jeg bruger det næsten dagligt, og det er et rigtig godt værktøj med mange funktioner. Det er helt klart uundværligt.

Adobe Photoshop Elements