Behandling af persondata i virksomheden Tekstsprutten

Det er Tekstsprutten (Camilla Simonsen), som behandler alle persondata.

Tekstsprutten modtager persondata i forbindelse med køb af ydelser. De sendes enten via e-mail eller bliver oplyst pr. telefon. De opbevares i Outlook og regnskabsprogrammet e-conomic.

Personoplysninger fx navn, adresse, telefonnummer, mobilnummer, e-mailadresse samt CVR-nr., brugernavne og adgangskoder opbevares sikkert. Personoplysninger bliver slettet efter ønske, eller når det skønnes unødvendigt at opbevare oplysningerne.

Der er installeret antivirusprogram på computer, tablet og mobiltelefon. Der tages jævnligt backup. Gamle backups slettes løbende.


E-conomic

Kundeoplysninger opbevares her og kan slettes, hvis kunden ønsker det. Hvis Tekstsprutten ikke får leveret alle kontaktoplysninger, indhentes der oplysninger via Virk.dk (datacvr.virk.dk/data/).

Der er indgået en databehandleraftale med e-conomic.

MailChimp

Der er en totrins-optagelse til nyhedsbrevsliste. Det er nemt at afmelde sig nyhedsbrevet. Der er et link i bunden af nyhedsbrevet. Tidligere tilmeldte bliver slettet fra listen.

Kursister

Evalueringsskemaer brugt i forbindelse med kurser opbevares i en mappe. Der er kun navnet på deltageren på skemaet.

Risikoen for brud på sikkerhed

Der er risiko for indbrud og hackerangreb. Kunder underrettes i forbindelse med et eventuelt brud på sikkerheden.

Google Analytics

Tekstsprutten bruger Google Analytics til at analysere, hvordan du som besøgende anvender hjemmesiden. Analyseværktøjet bruger cookies til at indsamle oplysninger om din adfærd i en anonymiseret form.

Læs mere om Tekstspruttens cookiepolitik her

Læs om Tekstspruttens privatlivspolitik her