Brug Twitter hvis du vil være helt i front

Opret din Twitter-konto på www.twitter.com. Klik på Sign Up og udfyld felterne. Vælg dit eget navn eller firmanavn. Husk at gemme dit password et sikkert sted. Lån fx bogen ’twitter! Massekommunikation på 140 tegn’ af Natasha Friis Saxberg & Jacob Friis Saxberg fra forlaget Libris. Her får du gode forklaringer og råd, så du kan få en god start på Twitter.

 

Bliv klogere på dét, som interesserer dig

Det fantastiske ved Twitter er, at du har mulighed for udvide din viden inden for næsten et hvilket som helst emne. Med Twitter kan du få øjeblikkelige opdateringer fra dine venner, eksperter, berømtheder og mange andre mennesker verden rundt. Du får de seneste nyheder – måske mens de sker! Brænder du for noget særligt, kan du sikkert finde andre mennesker, som brænder for det samme som dig – og som vil dele deres viden med dig. Du kan på samme måde dele din viden. Jo mere du deler, jo mere vil du selv få tilbage. Du vil møde nye mennesker online, som du ellers ikke ville have mødt. Du kan skabe et uvurderligt netværk.

Afhængig af hvad du interesserer dig for, og hvilke personer du vælger at følge, kan du via Twitter holde dig opdateret med de seneste nyheder inden for din interesse eller dit fagområde. Du har mulighed for at være helt fremme i skoene!

 

Hvad skal du bruge Twitter til?

Der er mange forskellige indgangsvinkler til Twitter. Dét, som jeg ser, er nogle helt fantastiske muligheder for at dele viden med andre, det vil sige give viden videre og få viden af andre. Det er moderne videndeling på måske højeste plan? Det er i hvert fald genialt. Du har mulighed for at følge andre, som interesserer sig for samme emner som dig, og du kan være så heldig, at der er nogle, der ønsker at følge dig! Find og følg personer, organisationer og firmaer ved at klikke på ‘Who To Follow’. Har du en virksomhed, kan du bruge Twitter til at:

– Dele faglige viden med andre fx kunder, leverandører eller samarbejdspartnere
– Videregive vigtig information om fx møder, konferencer, events
– Fortælle om forskellige nyheder herunder nye produkter eller ydelser
– Finde nye samarbejdspartnere, rådgivere, potentielle kunder

– Læs mere om Twitter på Twitter for business

 

Brug Twitter aktivt – indsæt Twitter buttons

Under API (findes i bunden af hjemmesiden) kan du hente forskellige Twitter applikationer, som du kan bruge på din hjemmeside. Ved at gøre opmærksom på din Twitter-konto, kan du måske få nogle af dine besøgende på hjemmesiden til at følge dig på Twitter. Twitter kan i den sammenhæng bruges eller opfattes som et hurtigt nyhedsbrev. Har du mange followers, eller hvis du med tiden får mange, der følger dig eller din virksomhed, har du lige et interessant redskab i hånden.

Har du en spændende nyhed, kan du i løbet af få sekunder få den ud til alle dine followers. Dette kan genere flere besøg til din hjemmeside. Hvis du har et godt produkt eller en eftertragtet ydelse, kan det i sidste ende resultere i et øget salg. Du har også mulighed for at gå i dialog med dine followers, eller stille spørgsmål til dem du følger. Twitter åbner op for mange spændende muligheder, som enhver virksomhed bør studere nøjere.

Har du brug for hjælp til Twitter, er du velkommen til at kontakte mig på 60 87 30 08.