CSFOTO

Digitale billeder med eksklusiv brugsret
Besøg csfoto.dk

Kort intro


csfoto.dk er en webshop med specielt udvalgte billeder, som jeg har taget. CSFOTO er en del af virksomheden Tekstsprutten.


Digitale billeder i høj opløsning

Køb digitale billeder i høj opløsning. Det giver dig mange anvendelsesmuligheder. Brug det fulde motiv eller beskær det.

Blomster, natur, dyr og bymiljøer

Find smukke billeder af blomster opdelt i farverne orange, pink, lilla, rød, hvid og gul samt landskaber, natur, dyr og bymiljøer.

Begrænset antal og eksklusiv brugsret

Du kan bruge billederne til næsten alt. Du må bare ikke videresælge filen. Unikabilleder med eksklusiv brugsret sælges kun til én køber.


Unikabilleder med eksklusiv brugsret


Vælger du at købe et unikabillede, får du et billede, som ingen andre har, og ingen andre kan købe. Du kan bruge billedet til hvad du vil. Du kan fx printe det på forskellige overflader. Vælg eksempelvis en akustikplade. Få en smuk og helt unik løsning, der samtidig forbedrer akustikken i rummet. Du forener det smukke med det praktiske – det er smart.

Læs mere om unikabillederBesøg u-n-i-k-a.com

Forén det smukke med det praktiske


Dårlig akustik er et problem, som mange oplever i hverdagen. Det kan være på arbejdspladsen, i det offentlige rum eller derhjemme. Der er flere måder at løse problemet på. En af løsningerne kan være at bruge lyddæmpende plader til loft, gulv og/eller væg. En anden løsning kunne være at købe akustikplader med fotoprint. Tekstsprutten/CSFOTO samarbejder med Illux, der leverer plader med lyddæmpning i klasse A fra Rockfon.

Læs om forskellige print og Illux