Digitale fotos


Køb digitale fotos med eksklusiv brugsret hos mig. Jeg kalder dem unikabilleder. Hvert billede sælges kun til én køber. Som køber får du den digitale billedfil i fuld opløsning og eneretten til at bruge billedet. Print det på en akustikplade - og få en smuk og helt unik løsning, der forbedrer akustikken i rummet. Forén det smukke med det praktiske.

Unikabilleder – eksklusiv eneret
At købe eksklusive rettigheder til et billede betyder, at ingen andre nogensinde kan bruge det til noget projekt, og du har rettighederne til det for evigt. Disse rettigheder betyder en højere pris for det enkelte billede.

Køb af eksklusive rettigheder til et billede giver dig kun ejerskab af billedet, det inkluderer ikke ophavsretten. Den forbliver hos mig som fotograf.

Unikabilleder med eksklusiv brugsret kan være det rigtige valg for dig, hvis du vælger et billede, der skal bruges i fremtrædende brandingmaterialer sammen med dit logo, eller hvis det er et meget mindeværdigt billede, der kun må forbindes med dit brand.

SR-EL
En SR-EL-licens giver dig rettighederne til at eje og bruge dit købte billede for evigt (livstid).

Prisen på et unikabillede hos mig er kr. 5.000,- ekskl. moms.

Forén det smukke med det praktiske


Dårlig akustik er et problem, som mange oplever i hverdagen. Det kan være på arbejdspladsen, i det offentlige rum eller derhjemme. Det kan løses ved at bruge fx lyddæmpende plader til loft, gulv og/eller væg. En anden løsning kunne være at købe akustikplader med fotoprint. Tekstsprutten samarbejder med Illux, der leverer plader med lyddæmpning i klasse A fra Rockfon.

Læs om akustikprint

Stock


Køb de billeder, du ikke har. Jeg sælger nogle af mine billeder som stock-fotos via Shutterstock, Colourbox og Wirestock. Ønsker du en printløsning efter køb, så kontakt mig på 60 87 30 08.

Se udvalgte stock-fotos