Digitale fotos

1 billede - 1 køber


Du kan købe digitale fotos med eksklusiv brugsret hos mig. Jeg kalder dem unikabilleder. Hvert billede sælges til kun én køber. Som køber får du den digitale billedfil i fuld opløsning og eneretten til at bruge billedet.

Digitale fotos i høj opløsning

Køb digitale fotos i høj opløsning. Det giver dig mange anvendelsesmuligheder. Brug det fulde motiv eller beskær det.

Blomster, natur, dyr og bymiljøer

Find billeder af blomster, landskaber, natur, dyr og bymiljøer. Søger du noget, der er anderledes, så se billederne i cutout og digital oliemaling.

Eksklusiv brugsret

Du kan bruge billederne til næsten alt. Du må bare ikke videresælge filen. Unikabilleder med eksklusiv brugsret sælges kun til én køber.


Unikabilleder med eksklusiv brugsret


Vælger du at købe et unikabillede, får du et billede, som ingen andre har, og ingen andre kan købe. Du kan bruge billedet til hvad du vil. Du kan fx printe det på forskellige overflader. Vælg eksempelvis en akustikplade. Få en smuk og helt unik løsning, der samtidig forbedrer akustikken i rummet. Du forener det smukke med det praktiske. Det er smart. Udnyt den maksimale frihed til at beskære, behandle, bruge og kopiere dine billeder.


Forén det smukke med det praktiske


Dårlig akustik er et problem, som mange oplever i hverdagen. Det kan være på arbejdspladsen, i det offentlige rum eller derhjemme. Det kan løses ved at bruge fx lyddæmpende plader til loft, gulv og/eller væg. En anden løsning kunne være at købe akustikplader med fotoprint. Tekstsprutten samarbejder med Illux, der leverer plader med lyddæmpning i klasse A fra Rockfon.

Læs om forskellige print og Illux

Stock


Jeg sælger også mine billeder via Shutterstock, Colourbox, Wirestock og Adobe Stock, men så er der ikke længere tale om unikabilleder.