Ekstern undervisning

AOF hold – SEO og WordPress

Jeg er lærer ved AOF. Jeg underviser i søgemaskineoptimering (SEO) og WordPress. Det kan være, at det passer bedre ind i din hverdag at få undervisning om aftenen. Undervisningen foregår efter en normal arbejdsdag fra kl. 17:00-20:30. Skal du som privatperson selv betale for undervisningen, er det meget fordelagtigt at få undervisning af mig via AOF.

Se alle mine AOF hold

Kursus i Online Marketing – 5 dage

Jeg er ekstern underviser ved Grafiske Kurser. Her underviser jeg i søgemaskineoptimering (SEO), Google Ads (tekstannoncer) og E-mail markedsføring herunder MailChimp. Der er tale om holdundervisning, der foregår ved Grafiske Kurser i Vejle. Kurset er fordelt over to omgange, først tre dage og så to dage. De fem dage kan også tages i sammenhæng.

Online marketing ved grafiskekurser.dk

Træt af holdundervisning?

Eneundervisning hos Tekstsprutten

Jeg har undervist i mange år og har specialiseret mig i 1:1 undervisning. Det er en eksklusiv måde at blive undervist på. Som underviser kan jeg tilpasse undervisningen 100% til kursisten og imødekomme stort set alle ønsker. Kursisten lærer ekstra meget og kan få løst konkrete udfordringer. Det er min erfaring, at det fungerer super godt. Du kan via Tekstsprutten booke eneundervisning i fx søgemaskineoptimering (SEO) eller WordPress.

Se alle mine kurser

Jeg bruger denne infografik i min undervisning

More than basic SEO