FAQ

Frequently Asked Questions

Typiske spørgsmål

Det er et spørgsmål, der er svært at svare på. Det afhænder af mange forskellige ting.

Der findes mange forskellige systemer (CMS). Jeg arbejder primært med WordPress. Jeg kan bedst hjælpe dig, hvis du har en hjemmeside lavet i WordPress. Har du et andet system fx Joomla, kan jeg også hjælpe til en vis udstrækning. Der vil nok være behov for ekstra hjælp ud over mig. Det betyder noget for den samlede pris.

Nogle hjemmesider er små, andre er meget store. Det betyder også noget i forhold til timeforbruget. Hvor meget skal optimeringen omfatte? Hvilke mål er der sat? Ofte er der behov for at dele opgaven op i bidder eller step. Ellers kan det godt blive uoverskueligt og en stor økonomisk udskrivning for de fleste.

Jeg oplever desværre, at mange tror, at det er noget, som jeg kan klare på relativ få timer. Sådan er det ikke.

Vil du optimere en side på hjemmesiden i forhold til et bestemt søgeord eller søgesætning, kan du være ret sikker på, at der er andre før dig, der har tænkt samme tanke. Der er altså konkurrence. Og der er begrænsede antal pladser på side 1.

Du vil gerne ligge øverst i søgeresultaterne. Så er der endnu færre pladser. Hvad gider folk at læse? De vil læse noget, som de kan bruge til noget i forhold til deres søgning. Du skal altså skrive noget, der er relevant og skaber værdi. Ellers får du ikke lov til at komme til tops. Du bliver udkonkurreret.

Mængden af indhold betyder noget i denne sammenhæng. Det viser flere test. Du skal dog ikke skrive noget vrøvl eller gentage dig selv i en uendelighed, bare for at få det til at fylde. Så er det bedre med en kortfattet og brugbar tekst.

Prisen på mine billeder varierer en hel del. Du kan købe mine billeder til en meget lav pris på fx Shutterstock. Mine unikabilleder koster 3.500 kr. inkl. moms. Og hvorfor er prisen så høj? Det er fordi alle billederne sælges med eksklusiv brugsret. Det betyder, at du som køber kan bruge billedet til hvad du vil. Der er ingen begrænsninger, som du ser mange andre steder.

Køber du et unikabillede, får du desuden eneret på billedet. Der er ingen andre, der kan købe det. Jeg må heller ikke bruge det.

Det afhænger af opgavens omfang.

De fleste opgaver kan jeg påbegynde med kort varsel. Min kalender kan nogle gange være fyldt godt op, men det er sjældent, at jeg ikke kan imødekomme mine kunders ønsker i forhold til deadline.

Det er vigtigt, at du fortæller mig, hvis opgaven skal være færdig til en bestemt dato. Jeg skal nok give besked, hvis det ikke er muligt, så du kan finde en anden, der kan løse opgaven.


Pris og betaling

Min timepris er 1.025,- kr. ekskl. moms. Jeg giver dog rabat ved køb af klippekort. Jo flere timer du køber, jo større rabat får du. Køber du et klippekort, får du tilsendt fakturaen med det samme. Du betaler altså forud.

Den normale betalingsfrist er 8 dage. Jeg er godt klar over, at nogle virksomheder ikke kan nå at få fakturaen igennem bogholderiet så hurtigt. Hvis du gør mig opmærksom på dette med det samme, kan jeg tilpasse betalingsfristen. Det kan være 14 dage eller 30 dage.