Kom på side 1 via Google AdWords

Vejen til side 1 på Google kan være rigtig lang – og for nogle virksomheder kan det lange perspektiv virke skræmmende og resultere i noget, der ligner håbløshed. Så slemt behøver det ikke at være. Det er helt klart mest attraktivt at komme til at ligge på side 1, men faktisk er det ingen garanti for salg. Det er vigtigt at forstå. Du sælger heller ikke med garanti mere ved at sætte en annonce i avisen. Det afhænger meget af annoncen. Hvordan lyder teksten, og hvordan ser den ud? Hvis du eller en i din virksomhed eller en fra et bureau er god til at skrive sælgende tekster, så er Google AdWords et bekendtskab værd.

 

Opret selv din konto, men få professionel hjælp til struktur og opsætning

Uanset hvor lille eller stort dit budget er, kan du annoncere for din virksomhed på Google. Har du penge nok, kan du betale dig til en god placering. Har du ikke så mange penge, skal du være dygtig til at optimere dine kampagner for at opnå side 1-placeringer. Det hele afhænger selvfølgelig af, hvor stor konkurrence der er på dine søgeord. Er du forvirret nu og lige så opgivende som før? Det kan jeg sådan set godt forstå, hvis du er.

Det er nemlig langt fra nemt at køre Google AdWords kampagner. Jo, det er nemt at oprette en konto og komme i gang, men du er jo ikke interesseret i, at det skal udvikle sig til en ‘det fosser ud af statskassen’-oplevelse, vel? Derfor skal du sætte dig ind i Google AdWords. Det kan du gøre ved at låne eller købe bøger om Google AdWords. Du kan også vælge at få hjælp udefra. Det er helt ok. Du skal bare selv oprette din konto og fortsætte med at have adgang til den.

Opret din Google AdWords konto her

Få mere hjælp til online markedsføring via Lær med Google

 

Giv ikke dine personlige login-oplysninger til andre

Hvis der er en, der skal tjekke din opsætning eller oprette kampagner for dig og styre dem, skal du ikke opgive dine personlige login-oplysninger. Det er muligt via opsætningen i AdWords at koble en anden på kontoen uden at give disse oplysninger væk. Du kan også spørge, om de har et My Client Center (MCC). Hvorfor skal du ikke give disse oplysninger til andre? Fordi så mister du al styring, og det kan blive rigtig dyrt og ubehageligt, hvis du får fat i den forkerte hjælp. Hvorfor skal du selv oprette din konto? Jo, fordi så sikrer du dig den fulde adgang og mulighed for at styre din konto selv.