WalknTalk

Portrætfotografering

Walkntalk-portræt – 1 time 
2.050,- kr. ekskl. moms. Inkl. billedsortering.

Pris pr. billede i fuld opløsning
250,- kr. ekskl. moms og ekskl. billedbehandling

Har du brug for et nyt portræt? Jeg tilbyder et afslappet walkntalk-portræt, hvor vi går sammen og snakker. Imens tager jeg mange forskellige billeder af dig, som du kan bruge til de formål, du ønsker. Der er afsat ca. 1 time til turen, medmindre vi aftaler andet. Herefter sender jeg link til et galleri med de bedste billeder. Billedbehandling kan tilkøbes. Jeg tager et rejsetillæg ved rejsetid over en ½ time.

Book en tid på 60 87 30 08.

Walkntalk-fotosession i smukke omgivelser

Ullerup

Ullerup, Fredericia

Det er en gåtur på ca. 2,25 km i området Ullerup i Fredericia. Vi går ned til Ullerup bæk og følger den til Golfsøen og videre mod Madsby parken. Der er også mulighed for at gå på golfområdet. Det går både op og ned, og underlaget er ujævnt flere steder.

Mødested: Kobbelgårdsvej 17, 7000 Fredericia

Krudttårnet i Fredericia

Østerstrand | Kanalbyen, Fredericia

Strandtur eller bytur på ca. 4 km. Strandturen går fra Cirkelbroen på Østerstrand mod Hyby Strand og tilbage igen. Byturen starter på volden. Vi går forbi Krudttårnet, rundt om Kastellet, Svovlsyrekaj med udsigt til Lillebælt, gennem Kanalbyen og tilbage.

Mødested: Parkering ved Østerstrand

Vandtårnet i Fredericia

Voldanlægget, Fredericia

En gåtur på ca. 3 km. Vi går fra Østre Voldgade mod voldanlægget og går langs volden frem til Den tapre Landsoldat. Herfra går vi op på volden og går tilbage langs volden forbi Det Hvide Vandtårn og slutter med udsigten til Østerstand.

Mødested: Parkering ved Østerstrand

Hindsgavl

Hindsgavl, Middelfart

Du kan vælge mellem to ture: 1) En gåtur på ca. 3-3,5 km, hvor vi først går gennem slotsparken og videre ud til Hindsgavl Voldsted og Fyns vestligste punkt og tilbage igen. 2) En gåtur på ca. 1,5 km. Vi går ned til vandet og går derefter rundt i slotparken.

Mødested: Parkeringsplads Hindsgavl Slot

Trelde Næs

Trelde Næs, Fredericia

Det er en gåtur på ca. 3 km. Fra parkeringspladsen går vi ned til stranden og videre ind i skoven og går langs kysten, hvor vi ser den rå natur og kystlinjen med de faldne træer. Der er generelt gode stier hele vejen. Har det regnet, kan der være lidt mudret.

Mødested: Trelde Næs parkering

Saleha Simonsen
Saleha Simonsen
Saleha Simonsen
Britta m. Pedersen - Eqology
Britta M. Pedersen – Eqology
Britta M. Pedersen
Mette Lindquist - ML text
Mette Lindquist – ML text
Mette Lindquist på sin båd
Sonja Stokholm - Stokholm HR
Sonja Stokholm – Stokholm HR
Sonja Stokholm - Stokholm HR
Desireé Letman
Desireé Letman – D. Letman
Desireé Letman

“Camilla har dels hjulpet mig med at revidere min hjemmeside og dels lavet fine billeder til siden. Jeg havde en super god fotosession med Camilla. Hun fik smilet frem og fik taget rigtig gode billeder fra mit private ‘kontormiljø’. Jeg er rigtig glad for min nye hjemmeside og kan kun anbefale Camilla.”

Sonja Stokholm