SEO kurser


Jeg tilbyder skræddersyede SEO kurser. Jeg kan tilrettelægge et enkelt kursus, en workshop eller et længere forløb. Alle kurser kan også foregå online. Book et individuelt tilrettelagt kursus i dag. Der er fokus på dine behov og udfordringer, og det passer til dit faglige niveau. Du får et bedre overblik, en dybere indsigt og mere frihed. Book dato på 60 87 30 08.

Se alle kurser og workshops

Begynder

SEO for begyndere er et kursus til dig, der har behov for at få et grundlæggende kendskab til SEO. Du får et godt overblik over, hvad der er vigtigt, og hvor du skal starte. Der vil være få øvelser og en præsentation af flere online værktøjer.

SEO for begyndere

Letøvet

Ved du allerede noget om søgemaskineoptimering, kan du vælge mit intensive SEO kursus for letøvede. Kurset tilpasses dit faglige niveau og dine konkrete behov. Kurset omfatter både teori, mange online værktøjer og konkrete opgaver.

Intensivt SEO kursus - letøvet

Erfaren – udvidet

Arbejder du allerede med SEO, kan du vælge min SEO workshop. Vi går mere i dybden og arbejder også med sociale medier i relation til SEO. Der er god tid til konkrete opgaver. Du får et godt indblik i, hvordan du kan bruge sociale medier i dit SEO arbejde.

SEO workshop - 2 dage

Fordele ved individuelle SEO kurser

– Du vælger selv dato og sted.
– Programmet er skræddersyet til dig.
– Det faglige niveau passer til dig.
– Hvis kurset afholdes hos dig, slipper du for transport.
– Du kan åbent tale om de udfordringer, som du slås med.
– Du får præcis den viden, du har brug for.
– Kurset kan planlægges, så det passer med din kalender.

 

De bedste hilsner
Camilla Simonsen
60 87 30 08

SEO workshop - 3 gange over 3 uger

BOOK PÅ 60 87 30 08

Alle kurser og workshops kan tilpasses efter behov - og du vælger selv dato(er) og sted. Ring til mig og få svar på spørgsmål. Har du særlige ønsker, kan vi også lige snakke om dem, så de bliver flettet ind i programmet.

SEO

Begynder - For alle
4.750 kr. ekskl. moms - 1 dag
  • Søgeordsanalyse
  • On page SEO + Webtekster
  • Linkbuilding
  • Få værktøjer
  • Konkrete øvelser
  • -
  • -
  • -