SEO manual i 10 punkter

Der findes meget materiale om søgemaskineoptimering (SEO). Internettet er fyldt med information omkring SEO. Det kan være svært at sortere og vurdere, hvad der er rigtigt og forkert – eller forældet. SEO handler også om holdninger og værdier. Du har sikkert hørt om white hat og black hat? Og måske grey hat? Jeg har lavet en lille SEO manual i 10 punkter, som måske kan guide dig på rette kurs.

SEO er meget mere end teknik

Jeg er ikke i tvivl. Uanset hvad jeg gør i mit liv, så vil jeg altid stræbe efter at gøre det rigtige, opføre mig godt. Tage hensyn til andre. Jeg ønsker ikke at snyde for at opnå de mål, som jeg sætter. Har du det på samme måde? Jeg har tænkt en del over det i forhold til SEO. For mange fremstiller SEO som noget meget teknisk, men jeg mener faktisk, at det menneskelige (psykologiske) aspekt overskygger det tekniske. Det handler i høj grad om at turde være sig selv – og dermed være unik og skille sig ud.

 

Hold fokus det rette sted og hold kursen på den lange bane

Jeg tror på, at vi skal huske at opføre os som mennesker og ikke maskiner – eller lade det tekniske overtage styringen. Jeg har udarbejdet en lille SEO manual i 10 punkter, som jeg håber kan hjælpe dig med at holde kursen og fokus i dit daglige SEO arbejde. Jeg har lagt vægt på et mix af konkrete råd og mere overordnede tanker, som skal styre og gennemsyre din SEO strategi.

Dare to Stand Out!

På Slideshare.net kan du se mine andre præsentationer. Du er velkommen til at kigge forbi.