Tekst skal have en høj prioritering

Tekst til hjemmesider, webtekster, blever ofte nedprioriteret i forhold til design og teknik. Det er ved at ændre sig, men det sker desværre stadig, at indholdet kommer i anden eller tredje række. Det er meget uheldigt, for det bør vægtes lige så højt som det gode design og hjemmesidens funktionalitet. Heldigvis er der flere og flere, der har forstået, hvor vigtig teksten (indholdet) er.

Læs mere om tekstforfatning

Teksttunge hjemmesider får de gode placeringer

En hjemmeside med lidt tekst har sværere ved at opnå gode placeringer i søgeresultaterne i forhold til teksttunge hjemmesider. Det handler selvfølgelig også om indholdets kvalitet og relevans, men som hovedregel skal der en vis mængde tekst til for at opnå en side 1 placering.

Teksten bør suppleres med relevant indhold fx billeder, infografik, en præsentation eller en video.


Brug for en SEO tekstforfatter?

Har du brug for en tekstforfatter, der også arbejder med SEO, er du meget velkommen til at kontakte mig på 60 87 30 08 eller bruge kontaktformularen.

Jeg vil gerne hjælpe dig dér, hvor du er og med dét, du har behov for. Har du allerede skrevet en tekst, kan jeg arbejde videre med den. Har du intet, kan jeg ud over at skrive dine webtekster tilbyde at lave research, komme med ideer til indholdet og finde relevante søgeord.

Jeg rådgiver dig også gerne på timebasis og hjælper dig med at blive bedre til at skrive dine tekster. Er du allerede god tekstforfatter, kan du hyre mig som sparringspartner og få konstruktiv feedback.

Læs om tekstoptimering
Webtekster

Send en besked til mig vedrørende din tekstopgave

[contact-form-7 id="7179"]