Sociale medier handler om

[two_third]

Sociale medier handler for mig om at dele viden, finde information og netværk. Det beriger mig. Det handler naturligvis også om øget synlighed. Der er utrolig mange mennesker, der deler deres viden eller erfaringer med andre. Det vil jeg også gerne. Jeg deler derfor en del artikler på diverse sociale medier. Du er velkommen til at følge mig og se, om det er noget for dig.

[hr style=”2″ margin=”40px 0px 40px 0px”]

Du kan naturligvis finde Tekstsprutten på Facebook, Twitter, Google+LinkedIn og Pinterest

[hr style=”2″ margin=”40px 0px 40px 0px”]

[one_half]

Gruppe på LinkedIn
Sociale medier & SEO 

Forum på Google+
Social SEO by Tekstsprutten

Præsentationer på Slideshare
slideshare.net/tekstsprutten

About me
about.me/camilla-simonsen

[/one_half] [one_half_last]

Online aviser
paper.li/tekstsprutten
twylah.com/tekstsprutten

[/one_half_last]
[hr style=”2″ margin=”40px 0px 40px 0px”]

[/two_third] [one_third_last]

[/one_third_last]