Twitter er vejen til viden og nye kontakter

Twitter er et rigtig godt sted at finde ny viden inden for dine fagområder eller interesserer. Du får det faktisk foræret, hvis du bare sørger for at følge netop de mennesker, som brænder for det samme som dig.

 

Twitter handler om at berige

Twitter er et spændende sted at hænge ud på nettet. Her kan du møde mange engagerede mennesker, som brænder for netop deres fagområde eller interesse. De brænder så meget for det, at de er vilde med at dele deres viden med dig. Deres begejstring er enorm. De er også rigtig glade for at gå i dialog med dig, især hvis du kan bidrage med nye betragtninger eller informationer, der kan berige dem og berige de mennesker, der følger dem. Twitter er vejen til viden og nye kontakter.

 

Undgå støj på linjen – træf bevidste valg

Uanset hvor du er eller kommer hen, vil du møde støj på linjen. Vi er mennesker, og vi er forskellige. Vi har forskellige mål og hensigter. Vores liv påvirkes af ydre omstændigheder og vores egne handlinger, som vi ikke altid er bevidste om. Vi er heller ikke altid bevidste om de konsekvenser vores handlinger har i forhold til os selv og vores omverden. Det er dog for det meste en stor fordel at træffe beslutninger og handle bevidst, men jeg tror på, at vi også skal give slip og holde igen med at styre alt. Det gælder også ‘dit liv på Twitter’.

Styr gerne uden om støjen, det irrelevante, men styr ikke alt. Du behøver ikke at acceptere unødig støj på linjen. Følg de mennesker der tilfører dig værdi. Giv værdi til de mennesker, der følger dig. Tweet når du har noget på hjerte, tweet om dét der tilfører dig værdi. Træffer du bevidste valg, vil du få mere ud af Twitter.