Du kan finde mange plugins med ‘Social Media Share Buttons’ til WordPress. Du googler det bare, og vupti har du en masse interessante søgeresultater. Desværre er mange af disse plugins forældede, eller også gør de din hjemmeside langsom. De kan også design- og funktionsmæssigt dumpe i test. Så det er alligevel lidt svært at finde den rigtige løsning. Jeg har længe brugt Floating Social Bar, det er et meget fint plugin. Denne artikel skal dog handle om dele-knapperne fra SumoMe, som fungerer fantastisk på alle enheder. De er virkelig hotte, hvis du spørger mig!

 

Det handler om at dele

Der findes et hav af sociale medier, og de bliver brugt flittigt. Nogle sociale medier er mere populære end andre. De er forskellige, men der er også mange ligheder. Uanset hvad så handler sociale medier i høj grad om at dele noget med andre. Nogle deler viden, andre deler deres billeder eller oplevelser. Nogle fortæller om deres følelser eller holdninger. Det hele sker på internettet. Vi deler som aldrig før, det føles i hvert fald sådan – og dét vi finder skal helst være delbart.

 

Indsæt dele-knapper på din hjemmeside

De fleste, der har en hjemmeside, ønsker at andre finder den. Det er et af de primære formål. De sociale medier har gjort det nemmere at blive fundet, men det kommer ikke helt af sig selv. Har du en hjemmeside, bør du derfor sørge for, at det er nemt for dine besøgende at dele dit indhold. Det gør du ved at indsætte dele-knapper på din hjemmeside. Det øger sandsynligheden for, at dit indhold reelt bliver delt.

 

Virkelig hotte dele-knapper fra SumoMe

På Sumome.com kan du finde forskellige værktøjer (eller apps) heriblandt deres dele-knapper. Du kan fx se, hvordan de ser ud her på Tekstsprutten.dk. Har du en WordPress hjemmeside, kan du nemt downloade deres plugin. Klik på Get started og download deres plugin. Det er også muligt at kopiere og indsætte en HTML kode.

Kopier HTML koden eller download WordPress Plugin. Der er fin vejledning undervejs. Har du problemer, er du velkommen til at kontakte mig.

Du skal oprette en konto undervejs. Husk at gemme info (den brugte mailadresse og password) et sikkert sted.

Jeg har desuden installeret deres Image Sharer, så det også er nemt at dele mine billeder. Under Settings kan du vælge, hvor dele-knapperne skal placeres på billedet. Der er også en række andre indstillinger, som du kan tilpasse efter dine ønsker.