On-Page SEO

Få hjælp til at optimere dit indhold

On-Page SEO er efter min mening den vigtigste del af SEO arbejdet. Det er dog ofte linkbuilding, som folk snakker om – og tit er det kun de svære indgående links eller backlinks, der fokuseres på. Det gode ved On-Page SEO er, at det er noget, du relativt nemt kan gøre noget ved selv. Linkbuilding hører også til On-Page SEO, men her er det de interne links og de udgående links, der er i spil.


On-Page SEO handler om at optimere på hjemmesiden

Jeg arbejder primært med On-Page SEO, altså optimering af de enkelte sider på hjemmesiden herunder tekstoptimering – eller mere præcist indholdsoptimering og intern linkbuilding. Det er en forudsætning, at dit valgte CMS (Content Management Systemer søgemaskinevenligt – eller kan blive det via et SEO plugin.

Vælger du fx WordPress er der mange templates (temaer/layout) at vælge imellem, og som er nemme at installere. Der er både gratis temaer, og temaer du kan købe til en meget overkommelig pris. Jeg vil anbefale dig at købe et rigtig godt tema. Kvaliteten er generelt meget højere, ofte er der mere dokumentation og flere funktioner med. Se efter om de skriver noget om SEO, det er en væsentlig parameter.

Har du en WordPress hjemmeside, kan jeg hjælpe dig med at udføre optimeringsarbejdet. Jeg hjælper også gerne med at finde det helt rigtige tema til dig.


Lær at optimere din hjemmeside

Er det vigtigt for dig at have gode placeringer i de organiske søgeresultater, bør du gøre SEO arbejdet til en del af dit (daglige) arbejde med hjemmesiden – gerne med fokus på netop On-Page SEO. Jo mere du selv indvolver dig i arbejdet, jo større succes vil du få, da du ved mest om din forretning. Jeg kan hjælpe dig med at komme i gang med søgemaskineoptimering. Afhængig af hvor meget du allerede ved om SEO, og hvordan din hjemmeside ser ud, kunne hjælpen fx være at udarbejde forslag til titler og beskrivelser. Jeg kan også hjælpe med at lave en søgeordsanalyse og give feedback på struktur, layout, indhold m.m.

Du er meget velkommen til at kontakte mig på 60 87 30 08 og få en snak om, hvilken form for hjælp du er ude efter.


Hvis du gerne vil lære, hvordan og hvad du skal optimere, kan du også vælge at købe et SEO kursus.

Læs om skræddersyede kurser

Ring til 60 87 30 08 eller skriv.