SEO foredrag i din virksomhed

Har du flere medarbejdere, der kunne få gavn af at høre mit SEO foredrag, kommer jeg gerne ud til din virksomhed. Det er måske både billigere og nemmere at få mig ud til din virksomhed end, at dine medarbejdere skal tage på et kursus væk fra virksomheden?

Foredraget kunne vare fx 2 timer. Det er min erfaring, at det er fornuftigt at have min. ½ time til spørgsmål bagefter. Ønsker du, at foredraget skal vare længere, er det selvfølgelig muligt.

Er du interesseret i at høre mere, så ring til mig på 60 87 30 08 eller send en besked.


Book et foredrag om sociale medier og SEO

Sociale medier og SEO. Hvad handler det om? Hvilke muligheder giver det dig? Er det overhovedet nødvendigt at bruge tid på det? Hvad koster det? Hvor tidskrævende er det? Hvorfor er det vigtigt at snakke om både sociale medier og søgemaskineoptimering? Hvordan hænger de to ting sammen?

Har du eller dine medarbejdere brug for at vide mere om forskellige sociale medier og søgemaskineoptimering og disse to ting i relation til hinanden, kan jeg give dig/jer et overordnet indblik i hvilke muligheder det giver dig/jer – som privat person men især erhvervsmæssigt – og set med SEO-briller. Er du synlig nok? Og hvad fortæller du? Hvordan kommer du i gang, og hvad skal du være opmærksom på?

Send en besked