SEO kursus

Jeg skræddersyr et kursus – kun til dig (og din hjemmeside)

Du får et individuelt tilpasset kursusprogram afholdt i din virksomhed eller hos mig. Jeg afholder kurser hele året rundt. Find en ledig dag i kalenderen hvor det passer dig.

FORDELE

– Kursusforløbet er skræddersyet til dig/dit firma
– Indholdet tilpasses dit niveau og dine ønsker
– Du skal ikke dele opmærksomheden med andre
– Du får den viden, som du har brug for
– Slip for transporten, hvis kurset foregår hos dig
– Kurset afholdes, så det passer med dine planer
– Der er fokus på hjælp til selvhjælp.


Du får et SEO kursus, der matcher dine behov, dit faglige niveau og din konkrete situation

Kurset afholdes, når det passer dig. Du bestemmer, om det skal afholdes hos dig eller mig. Vi aftaler i fællesskab, hvad det skal indeholde, og hvor længe du ønsker, at det skal vare. På den måde får du et individuelt tilpasset SEO kursus, hvor indholdet matcher dine behov og ønsker med udgangspunkt i din konkrete situation. Har du en eller flere medarbejdere, som har behov for at vide mere om SEO, kan de naturligvis også deltage. I får derved mulighed for at få et fælles fagligt udgangspunkt, som kan styrke det fremtidige samarbejde. Kontakt mig for yderligere info og pris.

Det tilpassede kursus sikrer stort udbytte

Du eller din virksomhed har brug for en vis grundlæggende viden om søgemaskineoptimering (hvordan man opnår gode placeringer i de organiske søgeresultater) for at kunne gå i gang med at optimere din hjemmeside og/eller vælge den rette samarbejdspartner. Da dette SEO kursus tilrettelægges individuelt, kan du også vælge, at det indholdsmæssigt skal ruste dig/jer til at være i stand til at træffe de rigtige beslutninger, hvad angår søgemaskineoptimering. Som i så mange andre brancher er der forskellige indgangsvinkler til SEO, og det er dig, der i sidste ende skal vælge, hvilken vej du vil gå, og hvor mange penge du kan/vil/skal afsætte netop til denne post. Uanset hvilket indhold vi i fællesskab vælger, kan du efter endt kursus være sikker på, at du har fået et større indblik i SEO’ens verden – og gerne det vigtige overblik over, hvor du skal begynde – også selv om du måske allerede er i gang.

Målet er at nå både teori og konkrete opgaver

SEO kursusets indhold tilrettelægges i fællesskab. Du fortæller om de behov, ønsker og forventninger du har. Jeg sørger for, at vi kommer hele vejen rundt, så du får et godt overblik over hvilke arbejdsopgaver, der skal udføres. Målet er, at vi når at komme igennem både teori og konkrete opgaver, såfremt du har adgang til dit søgemaskinevenlige CMS. Husk at det er vigtigt, at du har din egen computer/bærbar at arbejde ved. Der er ingen faste krav til, hvad du skal vide på forhånd. Det vigtigste er, at du ønsker at lære.

SEO kurset henvender sig til alle, som gerne vil selv

SEO kurset henvender sig til alle, som er interesserede i at vide mere om SEO. Du er selv med til at bestemme det faglige indhold. Ved du allerede meget om søgemaskineoptimering, finder vi sammen de områder, hvor der er ‘huller’. Hvis du er nybegynder, starter vi fra ‘bunden’. Uanset hvor vi starter, kan du være sikker på et højt fagligt niveau.

SEO kurser med vejledende program