SEO rådgivning

Fokus på hjælp til selvhjælp

Hos Tekstsprutten kan du få SEO rådgivning med fokus på hjælp til selvhjælp. Du ved allerede noget eller ønsker at vide mere om søgemaskineoptimering med henblik på at kunne udføre mange af de daglige opgaver selv.

Er du allerede godt i gang med SEO arbejdet, kan rådgivningen fx gives i form af feedback på dét arbejde, du allerede har lavet.


Du bliver klogere på SEO

SEO rådgivning hos Tekstsprutten er specielt rettet mod dig, der ønsker at vide noget mere om søgemaskineoptimering. Fortæl hvilke mål og forventninger du har, så kan jeg tilpasse rådgivningen derefter. Målet er, at du får større viden om søgemaskineoptimering. Via rådgivningen lærer du at kunne udføre en del af SEO arbejdet selv og opnå placeringer på side 1.

Du bliver altså klogere på søgemaskineoptimering og vil kunne udføre mange af opgaverne selv. Hvis du ønsker det, kan vi lave en aftale omkring løbende sparring og udarbejdelse af en strategi.


Søger du en samarbejdspartner?

Søger du en samarbejdspartner, sidder jeg klar til i første omgang at tage en snak med dig. Som udgangspunkt tænker jeg, at vi skal samarbejde om at forbedre din hjemmeside eller webshop og sikre dens synlighed i søgeresultaterne. Du deltager aktivt i søgemaskineoptimeringen, fordi du ønsker det. Hvis det lyder godt i dine ører, så kontakt mig på 60 87 30 08.


Køb rådgivning inden du får lavet en ny hjemmeside – og spar penge

Med en professionel SEO rådgivning sikrer du dig at nå helt i mål. Det optimale er at få rådgivning om SEO, inden du begynder at få lavet din hjemmeside. Hvis du er i gang eller allerede har en hjemmeside, behøver det ikke at være for sent. Vi kan højst sandsynligt sammen nå at rette op på eventuelle fejl og mangler, og du vil få den rådgnining, som du behøver for at kunne arbejde målrettet med din hjemmeside et godt stykke ud i fremtiden. Få hjælp til at komme rigtig fra start – og spar penge! Det er nemlig rigtig dyrt at lave en ‘forkert’ hjemmeside og vælge et forkert CMS. Få fx rådgivning om:

– Hvad du skal være opmærksom på, når du vælger CMS.
– Hvordan du selv søgemaskineoptimerer din hjemmeside.
– Hvordan du selv laver søgeordsanalyser.
– Hvordan du skriver gode optimerede webtekster.


Mix SEO med Google Ads er ofte en god idé

Det er ofte en rigtig god idé at kombinere SEO med Google Ads. Har du en god hjemmeside, kan du med stor fordel bruge fx Google Ads, indtil du er blevet mere synlig i de organiske søgeresultater. Herefter kan du nedtrappe dine AdWords kampagner, men du kan også fortsætte med dine kampagner som hidtil og udnytte, at du kan blive maksimal synlig på side 1.