Bestil et møde

Er det mig, der skal hjælpe dig? Måske. Start med et gratis møde eller telefonmøde. Har du en arbejdsopgave/projekt, som du tror, at jeg kan hjælpe dig med, tilbyder jeg dig et uforpligtende møde eller telefonmøde på 1 times varighed uden beregning.


Telefonmøde

Bor du langt væk fra Fredericia, tager vi som udgangspunkt mødet pr. telefon. Hvis du bor tæt på Fredericia, kommer jeg gerne hen til dig, så vi kan få en snak face-to-face omkring opgaven/projektet.

Har du brug for et længerevarende møde, kan vi nemt forlænge mødet. Det koster kr. 900,- pr. time ekskl. moms.

Skriv gerne hvornår det ville passe dig bedst at holde mødet.

Jeg vil gerne mødes med dig og fortælle, hvordan jeg kan hjælpe din virksomhed med at blive mere synlig online og derved få flere kunder og tjene flere penge. Hvis du synes, at det lyder interessant, så bestil et møde nu.