Online undervisning (support)


Jeg tilbyder eksklusiv online undervisning. Jeg kan tilrettelægge en enkelt session eller et længere undervisningsforløb. Der er fokus på dine behov og udfordringer. Du får et bedre overblik, en dybere indsigt og mere frihed. Book et individuelt tilrettelagt forløb i dag.

Træt af holdundervisning?

Vælg eksklusiv eneundervisning

Jeg har undervist i mange år og har specialiseret mig i 1:1 undervisning. Det er en eksklusiv måde at blive undervist på. Du får al opmærksomhed, og undervisningen bliver tilrettelagt ud fra dine behov.

Som udgangspunkt foregår undervisningen via mit online rum. Det vil være muligt at aftale fysiske møder, hvis der er behov for sideoplæring.

Som underviser kan jeg tilpasse undervisningen 100% til dig som kursist og vil søge at imødekomme så mange af dine ønsker som muligt. Du lærer ekstra meget og kan få løst konkrete udfordringer.

Det er min erfaring, at det fungerer super godt. Både for dig som kursist og mig som underviser.

Primære fagområder: WordPress (Shopify) og sociale medier.

Vil du høre mere om eneundervisning, så kontakt mig på 60 87 30 08.

Camilla Simonsen

Halv- og heldagsforløb

Jeg tilbyder både halv- og heldagsforløb. Et heldagsforløb kan med fordel splittes op i to halvdagsforløb. De fleste kursister, jeg har mødt, har svært ved at tilegne sig ny viden efter mange undervisningstimer. Det er bedre med korte undervisningsforløb. Det giver også mulighed for at afprøve teorien i praksis mellem de to undervisningssessioner.

Priser

Fordele ved eneundervisning

– Du vælger selv dato (og sted).
– Programmet er skræddersyet til dig.
– Det faglige niveau passer til dig.
– Du kan åbent tale om de udfordringer, som du slås med.
– Du får præcis den viden, du har brug for.
– Undervisningen planlægges, så det passer med din kalender.