Om Tekstsprutten

Jeg er en typisk generalist med mange forskellige interesser (multipotentialist). Jeg er matematisk student. Jeg har læst til indendørsarkitekt (selvstudium) og cand.phil. i brasiliansk/portugisisk ved Aarhus Universitet. Jeg har undervist ved forskellige skoler.

Jeg har siden 2009 været selvstændig konsulent og hjulpet andre virksomheder med online markedsføring primært SEO og tekstarbejde de første mange år. Jeg har også haft mange andre opgaver fx WordPress og fotografering. Undervisning har også været en del af mit arbejde.

I august 2020 startede jeg min Print-On-Demand webshop uden lager. I februar 2023 lukkede jeg webshoppen med ønsket om at starte forfra i et nyt og begrænset setup. Du kan igen på camillasimonsen.com se særligt udvalgte varer – og eksempler på andre varer, som du kan købe ved forespørgsel.

Jeg er rigtig glad for mad, og jeg finder selv på nye opskrifter, som jeg deler på MillaKridz.dk. Jeg elsker at være kreativ i haven.

For yderligere info besøg min profil på LinkedIn.

Camilla Simonsen

"Jeg ønsker at hjælpe dig til at blive så selvkørende som muligt, så du bliver uafhængig og har frihed til selv at vælge, hvornår du ønsker hjælp."

Camilla Simonsen

Frihed


Friheden til at tilrettelægge og bestemme min arbejdsdag og mine arbejdsopgaver har været en drivende kraft fra første dag som selvstændig. Frihed er min vigtigste livsværdi. Derfor giver jeg også dig friheden til at vælge.

Ærlighed (tillid)


Ærlighed er min næstvigtigste livsværdi. Jeg kan ikke være uærlig. Jeg tager afstand fra løgn, snyd og bedrag. Jeg ønsker at omgås ærlige mennesker, der vil andre det godt. Det er vigtigt at kunne stole på et andet menneske.

Uafhængighed (ansvarlighed)


Jeg tror på, at dét at være selvhjulpen skaber indre glæde og tilfredshed. At være selvstændig og uafhængig betyder meget for mig og er tæt knyttet til 'frihed'. Det kræver ansvarlighed. Jeg hjælper andre via hjælp til selvhjælp.

Forskellighed og kreativitet


Jeg værdsætter forskellighed, andre tanker og meninger end mine. Jeg elsker at få nye idéer og være kreativ. Jeg bryder mig ikke om at blive sat i bås og forsøger selv at møde andre mennesker med et åbent sind og respekt.