Om Tekstsprutten

Hvorfor navnet Tekstsprutten? Jeg har mange års erfaring med at skrive tekster og er en typisk ‘blæksprutte’ eller generalist. Jeg har siden 2005 arbejdet med informationsteknologi. Jeg er oprindelig uddannet indendørsarkitekt og cand.phil. i brasiliansk/portugisisk. Jeg har en lidt utraditionel profil, som giver et godt billede af min alsidige personlighed. Mine ‘blæksprutteevner’ kombineret med mine erfaringer med forskellige former for tekstarbejde harmonerer godt med navnet Tekstsprutten – et navn som du forhåbentlig vil huske. Jeg hjælper små og store virksomheder. Skal jeg også hjælpe dig?

Siden 2020 har jeg skruet op for nye aktiviteter: Fotografering og design. Jeg tilbyder fx walkntalk-portræt og sælger produkter med mine unikke print på webshoppen camillasimonsen.com.

"Jeg ønsker at hjælpe dig til at blive så selvkørende som muligt, så du bliver uafhængig og har frihed til selv at vælge, hvornår du ønsker hjælp."

Camilla Simonsen | Tekstsprutten

Find mig på LinkedIn

Om mig

Jeg er født i København. Jeg lærte at gå i Ballerup. Jeg var rigtig øboer i mine vigtige barndomsår. Her voksede jeg op blandt såkaldte adfærdsvanskelige børn fra København. Jeg var tosproget ifølge min mor.

Som teenager blev jeg ‘fynbo’ og tog min studentereksamen på VG i Glamsbjerg. Jeg hørte til den sidste årgang med flowerpowertøj. Jeg gik med sygekassebriller, bondeskjorte, selvsyede haremsbukser og vest. Jeg troede, at jeg skulle læse til cand. scient. pol. Jeg tog i stedet til Brasilien. Jeg gik på højskole og satte hanke på spande. 1000 i timen. Jeg begyndte et selvstudium til indendørsarkitekt. Det var ikke en rigtig uddannelse, sagde mange. Den var i øvrigt selvfinansieret.

Hvad skulle jeg så? Jeg søgte ind på brasiliansk/portugisisk på Aarhus Universitet og kom ind. Under studiet læste jeg to gange på universitetet i Florianópolis. Jeg blev færdig med begge studier. Der var et overlap på tre år. Jeg var nu klar til at prøve kræfter med arbejdsmarkedet. Jeg skulle endelig ud at tjene nogle penge! Eller ikke. Der var nemlig ingen, der syntes, at en cand. phil. i brasiliansk var spændende.

Nu skulle en sej kamp begynde. Det vidste jeg ikke den gang. Jeg underviste i brasiliansk og lidt i dansk få timer om ugen i en kortere periode. Så flyttede jeg til Jylland med mand og børn. Jeg røg ud af dagpengesystemet. Nu stod den på gensidig forsørgerpligt. Fedt. Det var lidt som at blive kastet ’tilbage til kødgryderne’. Jeg havde dog andre planer. Jeg søgte i alle retninger og endte med at blive ansat som salgskonsulent. Det var helt klart min redning. Det var learning by doing igen. En ny ‘uddannelse’ med løn. Jeg var taknemmelig.

Årene gik. Krisen kom. Jeg røg ud og skulle finde på noget nyt. Jeg valgte at springe ud som selvstændig. Jeg fik grønt lys af baglandet. Jeg kastede mig ud i endnu en ‘uddannelse’ med fokus på learning by doing. Og sådan er det stadig. Jeg tror ikke, at jeg rigtig bliver færdiguddannet som selvstændig. Der er simpelthen for meget at lære. Det gør ikke noget. Jeg skal ikke kunne alt.

Frihed


Friheden til at tilrettelægge og bestemme min arbejdsdag og udvælge mine arbejdsopgaver har været en drivende kraft fra første dag som selvstændig. Frihed er min vigtigste livsværdi. Derfor giver jeg også dig friheden til at vælge.

Ærlighed


Ærlighed er min næstvigtigste livsværdi. Jeg kan ikke være uærlig. Jeg tager afstand fra løgn, snyd og bedrag. Jeg ønsker at omgås ærlige mennesker, der vil andre det godt. Det er vigtigt at kunne stole på et andet menneske.

Selvstændighed og uafhængighed


At være selvstændig og uafhængig er også vigtige livsværdier, der ligger tæt op af 'Frihed'. Jeg ønsker derfor at hjælpe andre med at blive synlige online og øge deres salg via hjælp til selvhjælp. Jeg tror på, at dét at være selvhjulpen skaber indre glæde og tilfredshed.

Forskellighed og kreativitet


Jeg forstår, hvorfor vi er forskellige og værdsætter forskellighed, andre tanker og meninger end mine. Jeg elsker at finde på, få nye idéer og være kreativ. Jeg bryder mig ikke om at blive sat i bås og forsøger selv at møde andre mennesker med et åbent sind og respekt.

Fordele ved hjælp til selvhjælp


Ved at lære hvordan du fx sætter indhold pænt op på din hjemmeside, opdaterer og optimerer din hjemmeside, kan du på den lange bane spare penge. Du bliver klogere. Du bliver mere uafhængig. Du får større handlefrihed. Du kan selv vælge, om du vil have hjælp.

Viden gennem praktisk erfaring

Seriøs og faglig rådgivning

Fleksibilitet og frihed

Stor fleksibilitet i samarbejdet

Kvalitet og relevans

Fokus på kvalitet og merværdi

Langsigtede løsninger

Arbejder med tanke for fremtiden

Ærlighed

Ingen skjulte dagsordener eller snyd

Dialog

Åben, konstruktiv og udviklende dialog

Positivt samarbejde

Individuelle evner udnyttes maksimalt

Selvhjælp og uafhængighed

Jeg tilbyder hjælp til selvhjælp

Helhed og detaljer

Fokus på helheden og de små detaljer