Om Tekstsprutten

Hvorfor navnet Tekstsprutten? Jeg har mange års erfaring med at skrive tekster og er en typisk ‘blæksprutte’ eller generalist. Jeg har siden 2005 arbejdet med informationsteknologi. Jeg er oprindelig uddannet indendørsarkitekt og cand.phil. i brasiliansk/portugisisk. Jeg har en lidt utraditionel profil, som giver et godt billede af min alsidige personlighed. Mine ‘blæksprutteevner’ kombineret med mine erfaringer med forskellige former for tekstarbejde harmonerer godt med navnet Tekstsprutten – et navn som du forhåbentlig vil huske. Jeg hjælper små og store virksomheder. Skal jeg også hjælpe dig?

"Jeg ønsker at hjælpe dig til at blive så selvkørende som muligt, så du bliver uafhængig og har frihed til selv at vælge, hvornår du ønsker hjælp."

Camilla Simonsen | Tekstsprutten


Jeg kan hjælpe dig med:

  1. Søgemaskineoptimering (fokus på On-Page SEO og værktøjer)
  2. Tekstforfatning (fokus på webtekster)
  3. Google AdWords (fokus på tekstannoncer)
  4. WordPress (installering, opsætning, opdatering og optimering)
  5. Sociale medier (begynderhjælp og værktøjer)
  6. Kurser og workshops (individuel og intensiv 1:1 undervisning)
  7.  Digitale billeder (udvidet eller eksklusiv brugsret).

Jeg vil gerne gøre dig klogere

Jeg ønsker at gøre andre klogere hver dag. Videreformidling af min viden er derfor en vigtig del af mit arbejde uanset emnet eller opgaven. Ønsker du at blive klogere, så vil jeg gøre alt for, at det sker.

Jeg har siden 2009 hjulpet andre virksomheder med at blive mere synlige online. I 2016 blev CSFOTO en del af Tekstsprutten. CSFOTO kan levere digitale billeder og fotoprint på fx lærred, glas, aluplade og akustikplade til private og erhverv.

Mine livsværdier præger min indgangsvinkel til livet og min forretning.


Frihed


Friheden til at tilrettelægge og bestemme min arbejdsdag og udvælge mine arbejdsopgaver har været en drivende kraft fra første dag som selvstændig. Frihed er min vigtigste livsværdi. Derfor giver jeg også dig friheden til at vælge.

Ærlighed


Ærlighed er min næstvigtigste livsværdi. Jeg kan ikke være uærlig. Jeg tager afstand fra løgn, snyd og bedrag. Jeg ønsker at omgås ærlige mennesker, der vil andre det godt. Det er vigtigt at kunne stole på et andet menneske.

Viden


Jeg ønsker at udvikle mig og videreformidle min viden, så der sker en berigelse menneskeligt, økonomisk eller fagligt. At dygtiggøre andre mennesker gør mig glad. Jeg tror på, at viden giver mennesker større indsigt og handlefrihed.

Selvstændighed og uafhængighed


At være selvstændig og uafhængig er også vigtige livsværdier, der ligger tæt op af 'Frihed'. Jeg ønsker derfor at hjælpe andre med at blive synlige online og øge deres salg gerne via hjælp til selvhjælp. Jeg tror på, at dét at være selvhjulpen skaber indre glæde og tilfredshed.

Forskellighed og kreativitet


Jeg forstår, hvorfor vi er forskellige og værdsætter forskellighed, andre tanker og meninger end mine. Jeg elsker at finde på, få nye idéer og være kreativ. Jeg bryder mig ikke om at blive sat i bås og forsøger selv at møde andre mennesker med et åbent sind og respekt.

Fordele ved hjælp til selvhjælp


Ved at lære hvordan du fx sætter indhold pænt op på din hjemmeside, opdaterer og optimerer din hjemmeside, kan du på den lange bane spare penge. Du bliver klogere. Du bliver mere uafhængig. Du får større handlefrihed. Du kan selv vælge, om du vil have hjælp.


Mål og mission

Mit mål er at hjælpe dig med at få en interessant hjemmeside med kvalitetsindhold. Jeg ønsker at hjælpe dig med at opnå gode placeringer på dine nøje udvalgte søgeord og søgesætninger.

Mit mål og mission er at skabe gode resultater og høje placeringer i søgeresultaterne via fornuftige og langsigtede løsninger med helheden for øje og med stor vægt på kvalitet.

En placering på side 1 øverst er alles ønske, men den gode placering giver ikke nødvendigvis den fulde succes. Derfor vil jeg altid gerne hjælpe dig med at komme hele vejen rundt.

Øg din viden og træf bedre beslutninger

Jeg rådgiver ud fra princippet om at give hjælp til selvhjælp. Jeg vil gerne dygtiggøre dig. Hvor meget du skal udføre af dét SEO arbejde, der hele tiden vil være, bestemmer du. Ved at øge din viden om SEO, vil du bedre kunne afgøre på hvilke områder, du har behov for en specialist inden for SEO.


Webredigering – hjælp til opsætning af indhold

Ud over hjælp til søgeoptimering tilbyder jeg hjælp til opdatering af hjemmesider – en ’light’ webmaster service uden hjælp til hardcore programmering. Jeg rådgiver dig gerne, så du selv kan stå for opdateringen fremover.

Hjælp til ny hjemmeside?

Har du brug for hjælp i forbindelse med udviklingen eller køb af en ny hjemmeside, er du også velkommen til at kontakte mig. Husk, at når du skal købe en ny hjemmeside, skal du tænke søgemaskineoptimering før alt andet.

On Page SEO er i fokus

Mange kan godt lide at bruge en fagtitel. Det er også rart at vide, hvad ‘den anden’ er for én. Jeg har valgt at kalde mig SEO konsulent, men jeg kunne også have valgt SEO specialist eller SEO rådgiver, men grundlæggende ønsker jeg bare at være din SEO samarbejdspartner.

SEO handler i høj grad om tekster, men også om meget andet, så navnet Tekstsprutten passer godt til, hvem jeg er, og hvad jeg kan og arbejder med.

On-Page SEO

Jeg hjælper hovedsageligt med On Page SEO, altså optimering af de enkelte sider på hjemmesiden, hvor udarbejdelse af optimerede webtekster, også kaldet SEO tekster, spiller en altafgørende rolle.

Off-Page SEO

Jeg hjælper dig også gerne i gang med Off-Page SEO (optimering uden for hjemmesiden). Det kunne være i form af hjælp til at udarbejde en SEO strategi.

SEO og Google AdWords

Jeg anbefaler at kombinere SEO med anden online markedsføring fx Google AdWords. Du kan derfor også få hjælp til at starte/oprette Google AdWords kampagner her hos mig.


Erfaring via salg og rådgivning af web-løsninger

Via mit tidligere arbejde med salg og rådgivning af web-løsninger har jeg en solid erfaring med at udarbejde webtekster, opsætning samt almindelig opdatering af hjemmesider. Gennem dette arbejde har det været naturligt for mig at fatte interesse for søgemaskineoptimering. Jeg har arbejdet med søgemaskineoptimering siden 2005 og har opnået mange gode placeringer (side 1) på Google på udvalgte søgeord og søgefraser.


MIT KONTOR

Central beliggenhed i Fredericia

Kontaktinfo

SKRIV TIL MIG

Fortæl om dit projekt eller problem

send din besked

SUPPORT

Skriv eller ring hvis det haster!

60 87 30 08

Hvordan vil du bruge sociale medier?

Vil du tage skridtet fuldt ud og give dine brugere eller kunder mulighed for at indlede en dialog med dig og din virksomhed, bør du sætte dig ind i, hvordan du kan bruge forskellige sociale medier.

Viden og netværk

Jeg ser de sociale medier som en vej til viden, hvor jeg også kan dele min viden og starte en dialog med personer, som har samme interesser som mig eller har brug for hjælp. Der er tale om fantastiske rum, hvor interessefællesskabet og lysten til videndeling er i højsædet. De giver mulighed for at udvide og styrke ens netværk.


Sociale medier og SEO

Har du behov for at snakke om din rolle/din virksomheds rolle i forhold til de sociale medier – og i forhold til SEO, hjælper jeg dig gerne i gang. Sociale medier spiller en stor rolle i forhold til online synlighed og SEO arbejdet.

Få kendskab til værktøjer og apps

Jeg kender mange forskellige værktøjer og apps, som kan hjælpe dig med at bruge de sociale medier på en god måde. De kan også hjælpe dig med at spare tid eller gøre det lettere for dig at bruge flere sociale medier.

Er du nybegynder? Ved du slet ikke, hvor du skal starte? Så læs om mit kursus i sociale medier.

Viden gennem praktisk erfaring

Seriøs og faglig rådgivning

Fleksibilitet og frihed

Stor fleksibilitet i samarbejdet

Kvalitet og relevans

Fokus på kvalitet og merværdi

Langsigtede løsninger

Arbejder med tanke for fremtiden

Ærlighed

Ingen skjulte dagsordener eller snyd

Dialog

Åben, konstruktiv og udviklende dialog

Positivt samarbejde

Individuelle evner udnyttes maksimalt

Selvhjælp og uafhængighed

Mulighed for hjælp til selvhjælp

Helhed og detaljer

Fokus på helheden og de små detaljer

En kontaktperson

Stor fleksibilitet

Hurtig svartid

Hjælp til selvhjælp

CSFOTO


CSFOTO er en del af Tekstsprutten. Køb billeder med udvidet eller eksklusiv brugsret.

Se flere billeder i butikken