Om Tekstsprutten

Hvorfor navnet Tekstsprutten? Jeg har mange års erfaring med at skrive tekster og er en typisk ‘blæksprutte’ eller generalist. Jeg har siden 2005 arbejdet med informationsteknologi. Jeg er oprindelig uddannet indendørsarkitekt og cand.phil. i brasiliansk/portugisisk. Jeg har en lidt utraditionel profil, som giver et godt billede af min alsidige personlighed. Mine ‘blæksprutteevner’ kombineret med mine erfaringer med forskellige former for tekstarbejde harmonerer godt med navnet Tekstsprutten – et navn som du forhåbentlig vil huske. Jeg hjælper små og store virksomheder. Skal jeg også hjælpe dig?

"Jeg ønsker at hjælpe dig til at blive så selvkørende som muligt, så du bliver uafhængig og har frihed til selv at vælge, hvornår du ønsker hjælp."

Camilla Simonsen | Tekstsprutten

Find mig på LinkedIn

Om mig

Jeg er født i København. Jeg lærte at gå i Ballerup. Jeg var rigtig øboer i mine vigtige barndomsår. Her voksede jeg op blandt såkaldte adfærdsvanskelige børn fra København. Jeg var tosproget ifølge min mor.

Som teenager blev jeg ‘fynbo’ og tog min studentereksamen på VG i Glamsbjerg. Jeg hørte til den sidste årgang med flowerpowertøj. Jeg gik med sygekassebriller, bondeskjorte, selvsyede haremsbukser og vest. Jeg troede, at jeg skulle læse til cand. scient. pol. Jeg tog i stedet til Brasilien. Jeg gik på højskole og satte hanke på spande. 1000 i timen. Jeg begyndte et selvstudium til indendørsarkitekt. Det var ikke en rigtig uddannelse, sagde mange. Den var i øvrigt selvfinansieret.

Hvad skulle jeg så? Jeg søgte ind på brasiliansk/portugisisk på Aarhus Universitet og kom ind. Under studiet læste jeg to gange på universitetet i Florianópolis. Jeg blev færdig med begge studier. Der var et overlap på tre år. Jeg var nu klar til at prøve kræfter med arbejdsmarkedet. Jeg skulle endelig ud at tjene nogle penge! Eller ikke. Der var nemlig ingen, der syntes, at en cand. phil. i brasiliansk var spændende.

Nu skulle en sej kamp begynde. Det vidste jeg ikke den gang. Jeg underviste i brasiliansk og lidt i dansk få timer om ugen i en kortere periode. Så flyttede jeg til Jylland med mand og børn. Jeg røg ud af dagpengesystemet. Nu stod den på gensidig forsørgerpligt. Fedt. Det var lidt som at blive kastet ’tilbage til kødgryderne’. Jeg havde dog andre planer. Jeg søgte i alle retninger og endte med at blive ansat som salgskonsulent. Det var helt klart min redning. Det var learning by doing igen. En ny ‘uddannelse’ med løn. Jeg var taknemmelig.

Årene gik. Krisen kom. Jeg røg ud og skulle finde på noget nyt. Jeg valgte at springe ud som selvstændig. Jeg fik grønt lys af baglandet. Jeg kastede mig ud i endnu en ‘uddannelse’ med fokus på learning by doing. Og sådan er det stadig. Jeg tror ikke, at jeg rigtig bliver færdiguddannet som selvstændig. Der er simpelthen for meget at lære. Det gør ikke noget. Jeg skal ikke kunne alt.

Og hvad kan jeg så hjælpe dig med?

  1. Søgemaskineoptimering (fokus på On-Page SEO og værktøjer)
  2. Tekstforfatning (fokus på webtekster)
  3. Google AdWords (fokus på tekstannoncer)
  4. WordPress (installering, opsætning, opdatering og optimering)
  5. Sociale medier (begynderhjælp og værktøjer)
  6. Kurser og workshops (individuel og intensiv 1:1 undervisning)
  7.  Digitale billeder (udvidet eller eksklusiv brugsret).

Vil du gerne blive klogere?

Jeg ønsker at gøre andre klogere hver dag. Videreformidling af min viden er derfor en vigtig del af mit arbejde uanset emnet eller opgaven. Ønsker du at blive klogere, så vil jeg gøre alt for, at det sker.

Jeg har siden 2009 hjulpet andre virksomheder med at blive mere synlige online.

Mine livsværdier præger min indgangsvinkel til livet og min forretning.

Frihed


Friheden til at tilrettelægge og bestemme min arbejdsdag og udvælge mine arbejdsopgaver har været en drivende kraft fra første dag som selvstændig. Frihed er min vigtigste livsværdi. Derfor giver jeg også dig friheden til at vælge.

Ærlighed


Ærlighed er min næstvigtigste livsværdi. Jeg kan ikke være uærlig. Jeg tager afstand fra løgn, snyd og bedrag. Jeg ønsker at omgås ærlige mennesker, der vil andre det godt. Det er vigtigt at kunne stole på et andet menneske.

Viden


Jeg ønsker at udvikle mig og videreformidle min viden, så der sker en berigelse menneskeligt, økonomisk eller fagligt. At dygtiggøre andre mennesker gør mig glad. Jeg tror på, at viden giver mennesker større indsigt og handlefrihed.

Selvstændighed og uafhængighed


At være selvstændig og uafhængig er også vigtige livsværdier, der ligger tæt op af 'Frihed'. Jeg ønsker derfor at hjælpe andre med at blive synlige online og øge deres salg gerne via hjælp til selvhjælp. Jeg tror på, at dét at være selvhjulpen skaber indre glæde og tilfredshed.

Forskellighed og kreativitet


Jeg forstår, hvorfor vi er forskellige og værdsætter forskellighed, andre tanker og meninger end mine. Jeg elsker at finde på, få nye idéer og være kreativ. Jeg bryder mig ikke om at blive sat i bås og forsøger selv at møde andre mennesker med et åbent sind og respekt.

Fordele ved hjælp til selvhjælp


Ved at lære hvordan du fx sætter indhold pænt op på din hjemmeside, opdaterer og optimerer din hjemmeside, kan du på den lange bane spare penge. Du bliver klogere. Du bliver mere uafhængig. Du får større handlefrihed. Du kan selv vælge, om du vil have hjælp.

Viden gennem praktisk erfaring

Seriøs og faglig rådgivning

Fleksibilitet og frihed

Stor fleksibilitet i samarbejdet

Kvalitet og relevans

Fokus på kvalitet og merværdi

Langsigtede løsninger

Arbejder med tanke for fremtiden

Ærlighed

Ingen skjulte dagsordener eller snyd

Dialog

Åben, konstruktiv og udviklende dialog

Positivt samarbejde

Individuelle evner udnyttes maksimalt

Selvhjælp og uafhængighed

Mulighed for hjælp til selvhjælp

Helhed og detaljer

Fokus på helheden og de små detaljer

Mål og mission

Mit mål er at hjælpe dig med at få en interessant hjemmeside med kvalitetsindhold. Jeg ønsker at hjælpe dig med at opnå gode placeringer på dine nøje udvalgte søgeord og søgesætninger.

Mit mål og mission er at skabe gode resultater og høje placeringer i søgeresultaterne via fornuftige og langsigtede løsninger med helheden for øje og med stor vægt på kvalitet.

En placering på side 1 øverst er alles ønske, men den gode placering giver ikke nødvendigvis den fulde succes. Derfor vil jeg altid gerne hjælpe dig med at komme hele vejen rundt.

Øg din viden og træf bedre beslutninger

Jeg rådgiver ud fra princippet om at give hjælp til selvhjælp. Jeg vil gerne dygtiggøre dig. Hvor meget du skal udføre af dét SEO arbejde, der hele tiden vil være, bestemmer du. Ved at øge din viden om SEO, vil du bedre kunne afgøre på hvilke områder, du har behov for en specialist inden for SEO.


Webredigering – hjælp til opsætning af indhold

Ud over hjælp til søgeoptimering tilbyder jeg hjælp til opdatering af hjemmesider – en ’light’ webmaster service uden hjælp til hardcore programmering. Jeg rådgiver dig gerne, så du selv kan stå for opdateringen fremover.

Hjælp til ny hjemmeside?

Har du brug for hjælp i forbindelse med udviklingen eller køb af en ny hjemmeside, er du også velkommen til at kontakte mig. Husk, at når du skal købe en ny hjemmeside, skal du tænke søgemaskineoptimering før alt andet.

On Page SEO er i fokus

Mange kan godt lide at bruge en fagtitel. Det er også rart at vide, hvad ‘den anden’ er for én. Jeg har valgt at kalde mig SEO konsulent, men jeg kunne også have valgt SEO specialist eller SEO rådgiver, men grundlæggende ønsker jeg bare at være din samarbejdspartner.

Jeg hjælper hovedsageligt med On Page SEO, altså optimering af de enkelte sider på hjemmesiden, hvor udarbejdelse af optimerede webtekster, også kaldet SEO tekster, spiller en altafgørende rolle.

Jeg anbefaler at kombinere SEO med anden online markedsføring fx Google Ads. Du kan derfor også få hjælp til at starte/oprette Google Ads kampagner her hos mig.


Erfaring via salg og rådgivning af web-løsninger

Via mit tidligere arbejde med salg og rådgivning af web-løsninger har jeg en solid erfaring med at udarbejde webtekster, opsætning samt almindelig opdatering af hjemmesider. Gennem dette arbejde har det været naturligt for mig at fatte interesse for søgemaskineoptimering. Jeg har arbejdet med søgemaskineoptimering siden 2005 og har opnået mange gode placeringer (side 1) på Google på udvalgte søgeord og søgefraser.