Om Tekstsprutten

Jeg er en typisk generalist med mange forskellige interesser (multipotentialist). Jeg er matematisk student. Jeg har læst til indendørsarkitekt (selvstudium) og cand.phil. i brasiliansk/portugisisk ved Aarhus Universitet. Jeg har undervist ved forskellige skoler.

Jeg har siden 2009 været selvstændig konsulent og hjulpet andre virksomheder med online markedsføring primært SEO og tekstarbejde, men også mange andre opgaver fx WordPress og fotografering.

I august 2020 startede jeg min Print-On-Demand webshop uden lager. Det har været en fantastisk oplevelse at være så kreativ. Jeg har her i 2023 valgt at lukke ned for webshoppen. Jeg bibeholder adgangen til varerne.

Jeg er rigtig glad for mad, og jeg finder selv på nye opskrifter, som jeg deler på MillaKridz.dk. Jeg elsker at være kreativ i haven.

Lidt mere om mig:

TalentIndikator©

1. Ansvarlig
2. Indlevende
3. Inddragende
4. Kommunikerende
5. Lærende
6. Værdifast
7. Retfærdig
8. Researchende
9. Idérig

"Jeg ønsker at hjælpe dig til at blive så selvkørende som muligt, så du bliver uafhængig og har frihed til selv at vælge, hvornår du ønsker hjælp."

Camilla Simonsen

Find mig på LinkedIn

Frihed


Friheden til at tilrettelægge og bestemme min arbejdsdag og mine arbejdsopgaver har været en drivende kraft fra første dag som selvstændig. Frihed er min vigtigste livsværdi. Derfor giver jeg også dig friheden til at vælge.

Ærlighed


Ærlighed er min næstvigtigste livsværdi. Jeg kan ikke være uærlig. Jeg tager afstand fra løgn, snyd og bedrag. Jeg ønsker at omgås ærlige mennesker, der vil andre det godt. Det er vigtigt at kunne stole på et andet menneske.

Selvstændighed og uafhængighed


At være selvstændig og uafhængig er også vigtige livsværdier, der ligger tæt op af 'Frihed'. Jeg ønsker derfor at hjælpe andre via hjælp til selvhjælp. Jeg tror på, at dét at være selvhjulpen skaber indre glæde og tilfredshed.

Forskellighed og kreativitet


Jeg værdsætter forskellighed, andre tanker og meninger end mine. Jeg elsker at få nye idéer og være kreativ. Jeg bryder mig ikke om at blive sat i bås og forsøger selv at møde andre mennesker med et åbent sind og respekt.