"Glade og tilfredse kunder betyder meget for mig.Så ved jeg, at jeg har gjort en forskel."

Camilla Simonsen | Tekstsprutten

Se anbefalinger på LinkedInSe anbefalinger på Google My Business

Det siger kunderne

Kitt Kongstad, Trivselskompagniet.nu


"Hvis du næsten intet ved om WordPress, vil jeg helt klart anbefale dig et kursus hos Tekstsprutten/Camilla Simonsen.

Camilla har hjulpet Trivselskompagniet med opbygning af en helt ny hjemmeside, flyttet og tilrettet tekst, leveret to smukke fotos, hjulpet med SEO og AdWords annoncering m.m.

Camilla har en tålmodighed, grundighed og ærlighed, som er guld værd for en nybegynder. Camilla kommer med mange gode tips og ideer, som du selv kan arbejde videre med.

Har du har brug for Camillas hjælp er den altid lige i nærheden, også hvis du har brug for sidemandsoplæring.

Køb af klippekort fungerer fint.

Jeg oplever Camilla som faglig kompetent, serviceminded og ihærdig. Camilla får hermed mine bedste anbefalinger."

Jimmi Nielsen og Henrik Leth, www.servicebilen.net


"God analyse af opgavens omfang, og en god køreplan som er til at finde ud af, selv om man ikke er super pc bruger. Der er kommet mange besøgene på vores hjemmeside, som vi ikke normalt ville få kontakt i, og det har også givet mange nye arbejdsopgaver. God sparring, idéer og rådgivning, vi kan kun anbefale, at Du bruger Tekstsprutten/Camilla. Tak for godt samarbejde."

Mercy D. Skytteløv, Besma International Chem A/S


"Efter en grundig analyse har Tekstsprutten – Camilla – leveret en særdeles anvendelig rapport med anvisninger på optimering af Besma’s web-site omfattende både tekster, filnavne og søgeord. Vi kan tydeligt se den stigende besøgsfrekvens på besma.dk."

Tue Søbye, Allianz Global Assistance


"Vi har haft et godt og konstruktivt samarbejde med Tekstsprutten, der har hjulpet os med at forfatte SEO optimerede tekster til vores hjemmeside allianz-assistance.dk. Tekster der har medvirket til at forøge vores organiske søgemaskine ranking, men samtidig har formået at være fængende og informative for vores kunder. Vi ser frem til også i fremtiden at trække på Camillas ekspertise."

Martin Olsen, Jazz-til-fest.dk - også kendt som Copenhagen Jazztrio


"Jeg kunne se tydelige ændringer i min hjemmesides Google ranking allerede efter 1 måned. Det jeg kan lide ved Camilla er, at hun er en meget ærlig person og er perfektionistisk med den hjælp hun giver. Hun ved også virkelig meget indenfor sit fag og vil gerne hjælpe. Jeg ser frem til et fremtidigt samarbejde med Camilla og kan anbefale hendes hjælp til enhver som vil se resultater med SEO og samtidig lære en masse!"

Kristian Lysdahl Sørensen, kristianlysdahl.dk


"Efter at have hyret Camilla til at varetage mine AdWords-kampagner, opsætning og tekstredigering på min hjemmeside er det kun gået én vej med firmaet....fremad. ;-) Fra at have en del huller i aftalekalenderen fra uge til uge er jeg tæt på at nå grænsen for, hvad jeg kan tage ind af nye kunder. Sagt på en anden måde, en betragtelig omsætningsstigning på meget kort tid, hvilket jo er fantastisk, da jeg nu kan leve af dét, jeg allerhelst vil lave."

Lara Mulady


"I was very pleased with Camilla’s course. She talked me through everything I asked about, gave me a lot of tools to use and really opened my eyes to a lot!"

Lene O. Sørensen


"Tusind tak for et meget målrettet og udbytterigt kursus. Kurset gav et rigtig godt overblik over strukturen og succeskriterierne omkring søgemaskineoptimering. Camilla er ekstrem kompetent omkring SEO. Kursusforløbet var en rigtig god blanding af teori, eksempler og meget brugbare øvelser til min hjemmeside. Jeg føler mig meget bedre rustet nu til at skrive webtekster. Kurset matchede fuldstændig mine behov og ønsker, så jeg kan varmt anbefale et intensivt kursus."

Bodil Villumsen, bodilvillumsen.dk


"Som tekstforfatter er SEO den evindelige udfordring, der kommer oven i alle de andre discipliner, jeg skal holde styr på. Derfor er jeg nærmest lykkelig over at have fundet Camillas SEO kravspecifikation. Camilla har gjort sig den umage at indsamle al den nye, relevante viden. Det har hun ordnet i en drejebog, jeg bare kunne give mig i kast med. Til stor nytte for mine kunder. Og sandelig også for mig selv. Ved egen hjælp – og med kravspecifikationen – er jeg gået til tops på Google med mine primære søgeord."

Gitte Houmand, gittehoumand.dk


"Camilla er præcis og struktureret i sit foredrag om SEO. Jeg og mange andre havde fornøjelsen af at opleve Camilla formidle vigtigheden i at søgeoptimere sin forretning på nettet, og det var et par meget spændende timer. Tydelig og letforståelig kommunikation med slides som understøttende og givende værktøj til formidlingen. Jeg vil helt sikkert anbefale Camilla som foredragsholder på dette. Hun er ekspert på dette område – det opleves og mærkes på en god og ligeværdig facon. Min bedste anbefaling!"

Faraz Sheikh, Gældskonsulenterne


"Vi har anvendt Tekstsprutten til at gennemgå og skrive en ny tekst til vores hjemmeside. Vi oplevede, at Camilla fra Tekstsprutten hurtigt forstod problemstillingen og var i stand til at sætte sig ind i de relevante emner. Før den egentlige tekst blev skrevet, så fik vi et udspil til teksten, som vi kunne godkende eller komme med kommentarer til. Teksten blev leveret relativt hurtigt, uden at det gik ud over kvaliteten i den skrevne tekst. Vi er meget tilfredse med resultatet og vil ikke tøve med at bruge hende i fremtiden. De bedste anbefalinger herfra."