"Glade og tilfredse kunder betyder meget for mig.Så ved jeg, at jeg har gjort en forskel."

Camilla Simonsen

Se anbefalinger på LinkedInSe anbefalinger på Google
Camilla Simonsen

Det siger kunderne

Martin Bonde-HansenCommunication | Language and dissemination | Linguist


"Camilla var både professionel og yderst kompetent i den online søgemaskineoptimerings-workshop, jeg deltog i. Kurset var fyldt med essentielle værktøjer til at få en grundlæggende forståelse af diverse SEO-værktøjer og -teknikker samt brugen af sociale medier til at øge besøgene på hjemmesiden.

Derudover er Camilla også en meget behagelig og relationsskabende person, så man føler sig i trygge rammer i workshoppen, hvor der er plads til at vinkle det i lige netop den retning, du har brug for.

Mine varmeste anbefalinger går til at melde sig på Camillas 2-dages SEO-workshop."

Sonja Stokholmstokholmhr.dk


“Camilla har dels hjulpet mig med at revidere min hjemmeside og dels lavet fine billeder til siden. Jeg havde en super god fotosession med Camilla. Hun fik smilet frem og fik taget rigtig gode billeder fra mit private ‘kontormiljø’. Jeg er rigtig glad for min nye hjemmeside og kan kun anbefale Camilla.”

Jimmi Nielsen og Henrik Lethwww.servicebilen.net


"God analyse af opgavens omfang, og en god køreplan som er til at finde ud af, selv om man ikke er super pc bruger. Der er kommet mange besøgene på vores hjemmeside, som vi ikke normalt ville få kontakt i, og det har også givet mange nye arbejdsopgaver. God sparring, idéer og rådgivning, vi kan kun anbefale, at Du bruger Tekstsprutten/Camilla. Tak for godt samarbejde."

Christine Kildegaardjohanneshageshus.dk


"Johannes Hages Hus har samarbejdet med Tekstsprutten flere gange i forbindelse med tekstbehandling på både hjemmeside og kombineret Værdigrundlag og Code of Conduct.

Vi vender gerne tilbage, da Camilla inviterer til en fælles, kreativ proces, hvor hun har et godt blik for at sætte sig ind i det karakteristiske ved modtageren.

Med sin specialviden indenfor informationsteknologi leverer Camilla et resultat, der er gennemarbejdet med personligt og fagligt indhold til en fair pris."

Kitt KongstadTrivselskompagniet.nu


"Hvis du næsten intet ved om WordPress, vil jeg helt klart anbefale dig et kursus hos Tekstsprutten/Camilla Simonsen.

Camilla har hjulpet Trivselskompagniet med opbygning af en helt ny hjemmeside, flyttet og tilrettet tekst, leveret to smukke fotos, hjulpet med SEO og AdWords annoncering m.m.

Camilla har en tålmodighed, grundighed og ærlighed, som er guld værd for en nybegynder. Camilla kommer med mange gode tips og ideer, som du selv kan arbejde videre med.

Har du har brug for Camillas hjælp er den altid lige i nærheden, også hvis du har brug for sidemandsoplæring.

Køb af klippekort fungerer fint.

Jeg oplever Camilla som faglig kompetent, serviceminded og ihærdig. Camilla får hermed mine bedste anbefalinger."

Tue SøbyeAllianz Global Assistance


"Vi har haft et godt og konstruktivt samarbejde med Tekstsprutten, der har hjulpet os med at forfatte SEO optimerede tekster til vores hjemmeside allianz-assistance.dk. Tekster der har medvirket til at forøge vores organiske søgemaskine ranking, men samtidig har formået at være fængende og informative for vores kunder. Vi ser frem til også i fremtiden at trække på Camillas ekspertise."

Mercy D. SkytteløvBesma International Chem A/S


"Efter en grundig analyse har Tekstsprutten – Camilla – leveret en særdeles anvendelig rapport med anvisninger på optimering af Besma’s web-site omfattende både tekster, filnavne og søgeord. Vi kan tydeligt se den stigende besøgsfrekvens på besma.dk."

Martin OlsenJazz-til-fest.dk (Copenhagen Jazztrio)


"Jeg kunne se tydelige ændringer i min hjemmesides Google ranking allerede efter 1 måned. Det jeg kan lide ved Camilla er, at hun er en meget ærlig person og er perfektionistisk med den hjælp hun giver. Hun ved også virkelig meget indenfor sit fag og vil gerne hjælpe. Jeg ser frem til et fremtidigt samarbejde med Camilla og kan anbefale hendes hjælp til enhver som vil se resultater med SEO og samtidig lære en masse!"

Lara Mulady


"I was very pleased with Camilla’s course. She talked me through everything I asked about, gave me a lot of tools to use and really opened my eyes to a lot!"

Kristian Lysdahl Sørensenkristianlysdahl.dk


"Efter at have hyret Camilla til at varetage mine AdWords-kampagner, opsætning og tekstredigering på min hjemmeside er det kun gået én vej med firmaet....fremad. ;-) Fra at have en del huller i aftalekalenderen fra uge til uge er jeg tæt på at nå grænsen for, hvad jeg kan tage ind af nye kunder. Sagt på en anden måde, en betragtelig omsætningsstigning på meget kort tid, hvilket jo er fantastisk, da jeg nu kan leve af dét, jeg allerhelst vil lave."

Gitte Houmandgittehoumand.dk


"Camilla er præcis og struktureret i sit foredrag om SEO. Jeg og mange andre havde fornøjelsen af at opleve Camilla formidle vigtigheden i at søgeoptimere sin forretning på nettet, og det var et par meget spændende timer. Tydelig og letforståelig kommunikation med slides som understøttende og givende værktøj til formidlingen. Jeg vil helt sikkert anbefale Camilla som foredragsholder på dette. Hun er ekspert på dette område – det opleves og mærkes på en god og ligeværdig facon. Min bedste anbefaling!"

Lene O. Sørensen


"Tusind tak for et meget målrettet og udbytterigt kursus. Kurset gav et rigtig godt overblik over strukturen og succeskriterierne omkring søgemaskineoptimering. Camilla er ekstrem kompetent omkring SEO. Kursusforløbet var en rigtig god blanding af teori, eksempler og meget brugbare øvelser til min hjemmeside. Jeg føler mig meget bedre rustet nu til at skrive webtekster. Kurset matchede fuldstændig mine behov og ønsker, så jeg kan varmt anbefale et intensivt kursus."

Bodil Villumsenbodilvillumsen.dk


"Som tekstforfatter er SEO den evindelige udfordring, der kommer oven i alle de andre discipliner, jeg skal holde styr på. Derfor er jeg nærmest lykkelig over at have fundet Camillas SEO kravspecifikation. Camilla har gjort sig den umage at indsamle al den nye, relevante viden. Det har hun ordnet i en drejebog, jeg bare kunne give mig i kast med. Til stor nytte for mine kunder. Og sandelig også for mig selv. Ved egen hjælp – og med kravspecifikationen – er jeg gået til tops på Google med mine primære søgeord."