Fast pris på konkrete opgaver

Hver opgave er forskellig. Ønsker du en konkret aftale omkring indhold, timeforbrug og pris, udarbejder jeg gerne et uforpligtende tilbud på din opgave. Send info om opgaven via e-mail eller ring 60 87 30 08.

Min timepris er kr. 800,- ekskl. moms.

Online undervisning (support)

Betaling for online undervisning eller support sker ved at købe det antal timer, som du har booket. Et halvdagsforløb vil ofte vare 3 eller 4 timer. Et heldagsforløb varer 6-8 timer. Faktura bliver sent efter booking af dato(er) og skal betales, før undervisningen starter. Det er muligt at booke support med kort varsel. Faktura sendes efterfølgende.

Årsaftaler

Det er muligt at indgå en årsaftale vedrørende forskellige ydelser. En årsaftale er ideel, hvis du ønsker at få min hjælp løbende. Har du spørgsmål, så ring til mig på 60 87 30 08.

Der er tale om en meget fleksibel aftale omkring en bestemt opgave eller flere opgaver, der skal løses hver måned. Det er også muligt at indgå en årsaftale, hvis du har brug for mine kompetencer og ønsker at have mig som en ekstra medarbejder på konsulentbasis.

Book et møde