Klippekort

Du kan få rabat på timeprisen, hvis du køber flere timer. Jo flere timer du køber, jo større rabat kan du opnå. Du kan vælge et lille klippekort 3-5 timer eller klippekort med 10-100 klip/timer.

Timerne kan bruges til den hjælp, som du har brug for. Skulle du få brug for mere end 100 timer, vil jeg gerne lave en individuel aftale med dig. Klippekort-løsningen er særlig god, hvis arbejdsopgaverne kan ændre sig meget, og der er behov for stor fleksibilitet i aftalen.

Læs mere om klippekort

Årsaftaler

Det er muligt at indgå faste årsaftaler vedrørende forskellige ydelser. En årsaftale er ideel, hvis du ønsker at få min hjælp løbende. Har du spørgsmål, så ring til mig på 60 87 30 08.

Der er tale om en meget fleksibel aftale omkring en bestemt opgave eller flere opgaver, der skal løses hver måned. Det er også muligt at indgå en årsaftale, hvis du har brug for mine kompetencer og ønsker at have mig som en ekstra medarbejder på konsulentbasis.

Bestil et møde

Fast pris på konkrete opgaver

Hver opgave er forskellig. Hvis du ønsker en mere konkret aftale omkring indhold, timeforbrug og pris, udarbejder jeg gerne et uforpligtende tilbud på din opgave. Send info om opgaven via e-mail eller ring 60 87 30 08.

Min timepris er kr. 1.025,- ekskl. moms.
Du kan få rabat ved at købe et klippekort.

Online undervisning (support)

Betaling for online undervisning sker ved at købe klippekort, der svarer til det antal timer, som du har booket. Et halvdagsforløb vil ofte vare 3 eller 4 timer. Et heldagsforløb varer 6-8 timer. Faktura bliver sent efter booking af dato(er) og skal betales, før undervisningen starter.

Bestil klippekort