Valg af webhotel og tema


Det er vigtigere, end mange tror. Du kan 'skyde dig selv i foden' ved at vælge et forkert webhotel og tema. Det kan koste dig dyrebar tid og penge.

Valg af webhotel


Når du skal vælge et webhotel, vil du nok kigge på prisen. Det er også fornuftigt. Det er dog vigtigt at kigge på andre ting, som fx adgang til (dansk) chat support 24/7, svartid, et brugervenligt kontrolpanel, oppetid, sikkerhed, DNS-styring m.m.

Valg af tema


Der findes mange gratis temaer, der kan bruges. Funktionaliteten og brugervenligheden er dog ofte meget begrænset. Det er min erfaring, at hvis du ønsker en professionel, brugervenlig og fleksibel løsning, kan det virkelig betale sig at købe et professionelt tema.

Hav adgang til dit webhotel


Mit bedste råd er, at du selv køber domænenavn og webhotel. Det kan være uheldigt at lade andre stå for domænekøb og webhotel. Få hjælp til købet, hvis du har behov for det. Opbevar altid brugernavne og adgangskoder et sikkert sted. Det skal du have styr på. Som udgangspunkt anbefaler jeg at bruge One.com.

Køb et professionelt tema


De fleste professionelle temaer koster forbavsende lidt i forhold til, hvad du får i forhold til layoutmuligheder og funktionalitet. Du kan ofte spare tid og mindske antallet af plugins. Det er ikke her, at du skal spare. Som udgangspunkt arbejder jeg kun med professionelle temaer. Jeg hjælper dig med købet, hvis du ønsker det.

HVAD JEG SER EFTER, NÅR JEG VÆLGER ET TEMA


- Det har et responsivt design.
- Det er nemt at opdatere.
- Det er brugervenligt og har mange valgmuligheder.
- Det er udviklet med fokus på høj performance og SEO.
- Det er udviklet af en 'Power Elite Author'.
- Med temaet følger der en god dokumentation.

Opdatering er vigtig


Jeg vælger altid meget populære temaer, der bliver opdateret løbende (ofte), fordi de har mange (tilfredse) brugere. Der er gode muligheder for at tilpasse temaerne, så du får et mere individuelt design.

Brugervenlighed og funktionalitet


Jeg har testet mange temaer. Der er stor forskel på, hvad de forskellige temaer kan. Som ikke-programmør stiller jeg store krav til et tema. Jeg ønsker at kunne styre næsten alt uden at være programmør. Jeg ønsker, at du får de samme muligheder. Temaet skal være brugervenligt og være spækket med gode funktioner.

Fleksibilitet


Spørger du mig, skal et tema kunne tilbyde flere forskellige layoutmuligheder, så det er nemt at gøre hjemmesiden personlig og ændre hjemmesidens udseende i en anden retning, hvis der opstår et behov for det. Det kunne fx være mulighed for at ændre logoets eller menuens placering, eller hvordan menuen bliver vist.